Even voorstellen

Wie zijn wij
Uitlaatservice De Musketiers wordt gerund door Natascha en Dagmar.
Dagmar Timmer
Na lange tijd een kantoorbaan te hebben gehad, merkte ik dat dat mijn gezondheid geen goed deed. Een paar jaar geleden heb ik een hele bewuste keuze gemaakt om datgene te gaan doen waar ik echt gelukkig van word. Een baan in de buitenlucht en met honden werken! Na 2 jaar bij een hondenuitlaatservice gewerkt te hebben, waar ik de nodige ervaring heb opgedaan, heb ik nu mijn droom kunnen verwezenlijken door, samen met Natascha, Uitlaatservice De Musketiers op te richten.
Ik woon samen met Bart. Wij hebben zelf twee katten, Puk en Joep en 2 honden, Jochem & Chef. Jochem is een kruising Beagle-Cocker Spaniël en Chef is een Beagle. Onze musketiers gaan altijd met mij mee op pad. Meestal zijn de andere musketiers, Teun en Bro, ook van de partij en samen beleven zij de leukste avonturen.

Natascha Reijpert
Na 6 jaar bij een uitlaatservice gewerkt te hebben, heb ik nu een stap genomen die niemand zomaar van mij verwacht zou hebben, het beginnen van een eigen uitlaatservice.
Daarnaast geef ik al ruim 10 jaar les bij hondenschool Rinus Biemans.
Ik geef daar de puppy-, gevorderde, vergevorderde en de combi-cursus.

Ik ben getrouwd met Barry en wij hebben samen 2 zoons, Niels en Daan. Verder hebben wij nog een hond genaamd Bro. Bro is een Chodsky Pes. Daarnaast hebben wij ook nog een kat, Lobke.