Even voorstellen

Wie zijn wij
Uitlaatservice De Musketiers wordt gerund door Natascha en Dagmar.Dagmar Timmer
In 2009 heb ik een zwaar auto-ongeluk gehad. Mijn gezondheid liet het daarna niet meer toe om mijn werk als opleidingscoördinator nog te kunnen doen, omdat ik een whiplash heb. Tijdens een loopbaantraject, heb ik ontdekt dat een fysiek beroep hartstikke goed voor me zou zijn. En wat is er dan mooier dan met honden werken! Na 2 jaar bij een hondenuitlaatservice gewerkt te hebben, waar ik de nodige ervaring heb opgedaan, heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door, samen met Natascha, Uitlaatservice De Musketiers op te richten in 2017.
Ik woon samen met Bart. Wij hebben 3 honden, Jochem, Chef & Junior. Jochem & Junior zijn beiden een kruising Beagle-Cocker Spaniël en Chef is een Beagle. Ook hebben we nog een kat, Joep.

Natascha Reijpert
Na 6 jaar bij een uitlaatservice gewerkt te hebben, heb ik in 2017 een stap genomen die niemand zomaar van mij verwacht zou hebben, het beginnen van een eigen uitlaatservice.

Daarnaast heb ik jarenlang les gegeven op een hondenschool en veel ervaring opgedaan in het trainen van diverse rassen.
Ik gaf daar de puppy-, gevorderde, vergevorderde en de combi-cursus.

Ik ben getrouwd met Barry en wij hebben samen 2 zoons, Niels en Daan. We hebben 2 honden, Bro en Flip. Bro is een Chodsky Pes en Flip is een kruising herder. Daarnaast hebben wij ook nog een kat, Lobke.